2017-08-11
晚饭过后,同朋友喺大围揾个好地方食甜品😍其实糖宫系要行到差唔多最入嘅,去到要等位,之后都仲有几班人等,睇嚟都几多人特登嚟食🍨入到去见到menu觉得老板好有创意,听佢同啲客讲野都好幽默,咩菠多野结冰,好好,华华,见到个名都觉得搞笑🤣我系个芒果控,所以叫左个"芒滋枝",里面有芒果布甸,芒果,西米露同小丸子😍 味道几好,不过我觉得唔够多汁🤔钟意食榴梿嘅朋友一定唔可以放过呢个榴梿雪花冰😍 食啖冰以为自己食左啖榴梿,冰都咁重榴梿味,抵赞👍🏼朋友仲点左个"美丽梿梦露",袖面有榴梿,芒果,云呢拿雪糕等等.... 斋听个名就令人对个甜品满怀期望😇食完甜品,我地就出左去门口"糖宫雅座"坐下,见到门口挂住啲结他,吹开水,老板仲自弹自唱俾我地听,后尾上fb就见到原来呢度欢迎钟意音乐嘅人一齐jam歌😁我又玩下啦咁🤣 真系估唔到嚟食糖水都有结他玩🤣
我又玩下啦咁🤣 真系估唔到嚟食糖水都有结他玩🤣