2020-11-23 191 浏览
野饮甜度适中                                                                                又大杯                                        价钱合理                                        店员手脚又快样样都唔错加上V walk都冇乜选择                                        行开V walk可以试下呢间                                        佢仲比了可爱的miffy湿纸巾                                        觉得好治愈~                                                                                                                        铺头有个梳化仔比你饮野
价钱合理
店员手脚又快