2024-10-05
适逢男朋友生日带咗佢去呢间满满仪式咁嘅人气扒房食个晚餐 呢度有个menu for celebration !可以一早安排定Menu上写上祝福字句同生日日期因为想坐窗口位嘅关系提早一个月打去book点知餐厅都系话唔guarantee 有,点知对当日真系安排唔到 好彩男朋友要求唔高 Waiter会喺入座前帮我set好张台布置左happy birthday 同埋会主动安排影相,喺食饭嘅中途晒返张相俾我哋前菜方面,我哋嗌咗 龙虾汤同埋龙虾意大利云吞 出色,龙虾味非常浓郁主菜我哋叫咗羊扒同西冷扒!羊扒嘅臊味系非常之浓 建议如果唔食羊嘅人千祈唔好试西冷扒就肉汁鲜嫩赞最后我哋嗌咗个甜品都会写咗Happy birthday呢间餐厅满满仪式咁,waiter嘅服务都热情~~ 绝对适合大家生日或者任何纪念日🍾
西冷扒就肉汁鲜嫩赞