同老公庆祝生日梗系要去「本场」烤肉放题店!🎊🎁佢位于旺角中心,交通方便,自己烧自己食可以尽享烤肉嘅乐趣!而且餐厅嘅布置好和风,简单得尼又靓🏮,成个环境都好有格调同好舒适🍷。我哋叫咗上品牛肩胛放题套餐。上品牛肩胛又嫩又肥美,配埋BBQ酱,已经好好味。再配埋炭烤肉嘅香味,真系食到停唔到口,忍唔住想要嚟多一份🤩🤤。食放题紧系一定要食到尽兴,所以就试埋佢地嘅金钱展同牛胸腹。啲肉烤到微焦,食落去肉汁饱满,老公都大赞好食!仲有牛肉嘅鲜嫩,系真正既人间美食👍🥳。佢哋嘅麻油烧蒜粒同炸芝士年糕都绝对系好推介😋。蒜粒香味浓厚,加埋麻油嘅香味,好好食!而芝士年糕则系外酥内软👍🏻👍🏻最后仲食左章鱼小丸子,小丸子烧得恰到好处,口感丰富,令人回味无穷🐙🤗。钟意食烤肉嘅朋友,系本场一定可以揾到心头好。舒适的环境加高品质而且价钱公道嘅烤肉,谂起都已经期待再去食🥰🎉。

炭烤肉嘅香味,真系食到停唔到口,忍唔住想要嚟多一份🤩🤤。