2021-11-18 59 浏览
朋友生日简左呢间$279一位任食2.5小时烧烤放题,仲每台会送一盘美国牛肉拼盘同海鲜船。 今次最特别体验,每台隔离都有水缸养住新鲜虾任夹任烧,D虾活跃到一夹就弹走,夹到拎上浸系冰桶先冻晕再烧仲生虾甘跳,弹到件衫都湿埋。大头虾就甘加少少椒盐, 新鲜烧完肉质真系好爽,最正系虾膏超香,一咬爆汁,个个都食左十几只。😋牛肉质素唔错牛味重,薄切一烧几秒就食得。海鲜船有鲍鱼、元贝、蚬全部新鲜,最正系有鳗鱼,烧到逼晒油份出黎,香脆可口。自助吧有熟食,汽水,甜品同雪糕,仲有各种唔同肉类,海鲜,蔬菜可以任烧,我推介味道唔错有生蚝,鸡软骨,鸡翼,金菇肥牛卷,娃娃菜。今晚大家都超满足,好味得黎又有新野玩下,有机会再同家人食。🦐🦐🦐