2020-12-23
老公生日,正烦恼要揾咩蛋糕,之前已经到过门市试过呢间餐厅嘅甜品,于是上网订咗蛋糕, MoMo 桃味嘅蛋糕$298 ,预早网上订购及上门市自取,可享九五折🌀桃mo mo $298以下系网页嘅介绍(山形县白桃慕丝 x 伯爵红茶慕丝 x 山形县白桃)尺寸: 17cm(w) x 13cm(l) x 4.5cm(h),4至8人享用清雅的白桃慕丝,衬以英国川宁浸泡的伯爵红茶慕丝,味道如斯脱俗淡丽。使用山形县产的白桃,清新的果香,迎来初夏的味道。🌀我就早几日喺网上订咗个蛋糕,然后佢就会Whatsapp我details,因为我会去门市自取所以可以选择到门市先至俾钱或者提早俾钱仲可以用PayMe,我觉得几方便👍🏻🌀其实个蛋糕好好味,但其实可以四至八个人食,我哋得两个人,所以都食咗两日先食晒!个蛋糕唔甜,食得出伯爵茶味道士多啤梨亦很香甜,总括来讲很满意👍🏻
🌀桃mo mo $298
以下系网页嘅介绍
(山形县白桃慕丝 x 伯爵红茶慕丝 x 山形县白桃)