2021-10-31 166 浏览
话说今日同朋友庆祝生日,平时叫开嘅外卖都会已经食到好厌卷,上网揾吓揾吓见到天后有一间食生蚝嘅餐厅,竟然可以将咁多唔同国家而又可以新鲜食用嘅刺身食材生蚝放埋一齐系一个外卖拼盘,而朋友食过之后都觉得质素可以媲美高级餐厅水准,真系好有惊喜🤤——————🐽 Tia Maraa Pearl, Krystale, La Perle Noire, Gillardeau, Speciales Lambert, Belon 000, 法国膏蟹一个拼盘嘅内容可叫齐环游世界既海鲜,佢嘅餐牌有法国生蚝、加拿大蚬、北海道赤贝及带子、地中海红虾、纽西兰深海虾及蚬等,当然仲有最受欢迎来自不同地方嘅海胆,选择简直系多不胜数🤩今次叫咗不同种类嘅法国生蚝,新鲜嘅程度完全系酒店级嘅水准,每一只都有佢哋独特嘅鲜味同海水味,而法国膏蟹多膏嘅程度简直唔系一般嘅大闸蟹可以媲美,店家更加好贴心咁将蟹膏刮晒出嚟预备好晒,等食嘅时候唔需要太狼狈😋

——————

外卖送餐