2023-02-28
两年前系黎食仲系aqua 虽然环境无变但食物上都差别都几大 记得之前黎食觉得食物一般,而且不值个价钱今次嚟食大有不同🐷手撕猪肉意大利包猪肉撕唔会太干,入口多汁,面包索哂即场淋既汁,味道唔好好咸,但味道唔觉得太出众🍕意大利香肠配水牛芝士红洋葱辣椒薄饼一见到觉得似西兰花薄饼🫣但个薄饼底薄身系几好食🦞龙虾青柠意大利扁面即场屑啲青柠皮好香,扁面好烟韧,龙虾🥩澳洲肉眼牛扒伴红酒汁食落有阵炭烧味唔知系咪用炭烧,肉味重够淋身,全部黎讲呢个系最好食🐷意式炸小牛排伴黑松露及黑松露蛋黄酱初初睇餐牌见到个牛字好出奇点解系手明明见到系白肉,黎到食落都系猪,系一定系猪😂口感酥脆,不过觉得黑松露酱掩盖左黑松露片个阵味,我试左拎开啲黑松露酱试先食到个种层次感🐖油封乳猪配千层薯仔及羽衣甘蓝呢个系最失望,乳猪肉质感好烂,反而千层薯仔比较出众,羽衣甘蓝比较咸🎂甜品无影相叫左士多啤梨白朱古力挞有惊喜地因为book枱既时候讲左因为生日食饭,佢系我哋唔知情既情况下帮我哋写左happy birthday同蜡烛,呢个举动非常之好🫶🏼开心果蛋糕
记得之前黎食觉得食物一般,而且不值个价钱今次嚟食大有不同
🐷手撕猪肉意大利包
🍕意大利香肠配水牛芝士红洋葱辣椒薄饼
一见到觉得似西兰花薄饼🫣但个薄饼底薄身系几好食
🦞龙虾青柠意大利扁面
即场屑啲青柠皮好香,扁面好烟韧,龙虾
🥩澳洲肉眼牛扒伴红酒汁
🐷意式炸小牛排伴黑松露及黑松露蛋黄酱