招聘中
最高可达 $18,000
月薪
餐厅: Chatterbox Express
资讯:

不知何时,这里渐渐成为我们吃饭聚的好地方, 在港岛区要找好吃的海南鸡饭真的不容易。 自从知道这cp值比较高,海南鸡又好食, 真的经常来这里。 最重要系杯美禄哥斯拉, 完全 俘虏侄仔。为了品尝这杯美禄哥斯拉,每次都是乖乖巧巧恭恭敬敬。hahaha..... 真的是同小朋友的秘密武器。今次当然 继续要order,最钟意食嘅 招牌文华海南鸡饭, 其中一碟order了鸡髀, 真系觉得好正,鸡髀系加多10蚊。 啲鸡肉真系滑捋捋, 最正真系个油饭, 烟韧爽身 充满咸香, 真系有谂过其实系咪可以净系嗌多碗油饭, 因为实在太好味, 但餐牌上面又唔系好觉, 如果可以价钱加大碗饭就好啦😋😋😋星洲海鲜炒贵刁, 够晒火气 惹味十足, 香香辣辣而且啲虾弹牙爽口, 仲有特色腊肠, 每次呢都系会叫 海南鸡饭同埋呢个炒贵刁。 百吃不厌的组合。其实我都好想食咖哩, 但系同侄仔食dinner,就要嗌啲唔辣嘅嘢。 咖哩最特别就系配料用薯仔波波同埋 秋葵, 出面好少见到呢个配搭, 下次一定要偷偷再试。