2024-04-23 242 浏览
双拼汤饺 $52/10只皮薄馅靓,个皮好滑👍🏻薄得黎唔易穿,赞!个猪骨汤底好好饮,无味精,小编食完饺子都清埋个汤底😋- 黑白松露猪肉饺有清香嘅松露味,唔算好浓味- 韭黄墨鱼醉鸡饺小编同朋友一食落口,食唔到鸡/墨鱼味,反而食到腊肠味(?),可能系佢哋mix埋嘅化学作用😂食第一粒会觉得怪怪地,但第二粒有心理准备就觉得几得意,越食越上瘾😂😂😂可能因为有墨鱼,所以饺子本人都弹牙啲👍🏻泡菜芝士玉子烧饺子$68/10只可以拣有一半辣酱/全部辣酱/走辣小编拣咗一半辣酱,同行唔食得辣嘅人都可以享受👍🏻送上枱之后,店员会用火枪轻轻烧一烧芝士令佢变脆口🧀味道同想像一样,冇太特别,小编钟意汤饺多少少姐🤭每人送一杯清酒🍶同泡菜芝士玉子烧一齐食真心正最后要大推小店辣椒酱!!!🌶️🌶️🌶️有好多辣椒碎同籽,仲有花椒既麻😍但系唔食得辣既要小心啊,因为真系好辣架🤭结论店主好用心搞餐厅(Menu设计、店舖装修等),小编下次再黎会食汤饺❤️ 同试下煎饺
双拼汤饺 $52/10只

汤饺

皮薄馅靓,个皮好滑👍🏻薄得黎唔易穿,赞!
个猪骨汤底好好饮,无味精,小编食完饺子都清埋个汤底😋

- 黑白松露猪肉饺
有清香嘅松露味,唔算好浓味

- 韭黄墨鱼醉鸡饺

泡菜芝士玉子烧饺子$68/10只
泡菜芝士玉子烧饺子

可以拣有一半辣酱/全部辣酱/走辣
小编拣咗一半辣酱,同行唔食得辣嘅人都可以享受👍🏻

每人送一杯清酒🍶
同泡菜芝士玉子烧一齐食真心正

最后要大推小店辣椒酱!!!🌶️🌶️🌶️
有好多辣椒碎同籽,仲有花椒既麻😍
但系唔食得辣既要小心啊,因为真系好辣架🤭

结论
2024-04-23