2022-01-30
💬脆嫩鱼堡(比目鱼) 配蕃薯条 $106估唔到梨子配香煎比目鱼会咁好食😍 之前依间岩岩开个阵 鱼堡系配芒果 🤤个阵都好好食 宜家用梨子做配料都十分fresh同好味 比目鱼油香同梨子既甜非常夹, 系鱼既腥味处理上一定有落工夫!!! 我拣选咗烟熏蛋黄酱, 几特别几好食, 整体食落好juicy 🥰🥰 唔会腻~~蕃薯条都系正常发挥 🤤好味💬多汁牛堡 配薯条 $106牛堡既汉堡扒牛既油香几浓🥰 同真系几多汁🤤对于钟意食牛既我好满足!!!! 加埋烟肉既香脆真心几好味当中配料加入苦苣少少甘香很喜欢😝 薯条系波浪粗薯 💓💓yummy 特别喜欢佢配既蕃茄酱 唔系平日香港一般既牌子🤫🤫总括而言, 两款burger我都好喜欢, 鱼堡稍高分啲🥰因为第度食唔到依个配搭🤫🤤🤤 好欣赏店主既亲和力😍😍好nice , 店内环境👍👍👍好有特色, 食物食到details位😜 回头再吃要试埋通粉先得!!!
💬多汁牛堡 配薯条 $106