餐厅: 鴨大哥 (時代廣場)
资讯:

2020-06-27 911 浏览
星期六无订位,到到都好多人,就揾呢间食。拎左张飞系到等,点知叫我后一张飞既人入去。好彩我听到,唔系有排等。今次用左d现金劵泥食,真系几抵食。叫左个2人餐,都好多野食。其实够3个人食,份量足够。我平时唔系咁钟意食羹既, 但都觉得味道几好。银雪鱼,食落口都几新鲜,而且有2块。唔错。 但由于炸既关系,偏油腻。如果用返煎会好啲。小食-鸭舌海蜇 ,几好食,辣辣地。送口唔错。食极唔停口,个人比较钟意食。黄金虾,1人有2大只虾,好满足。我地1人食左1食,已经够晒。虾既口感弹牙,好新鲜。平时食既黄金虾系干身既,但佢系偏湿既, 口感其实都几漏,但系都好好食。重点,就系呢个片皮鸭。 个人认为个片皮鸭真系唔错, 有肉又有皮,肥瘦均匀,整体泥讲每旧都可以夹到块肉。食落口好香,肉质都几滑。比北京楼好食。Ps. 因出面既片皮鸭分量都比较少, 而且多数都净皮小肉。但鸭大哥就真系无偷工减料,有一整碟。而且佢包鸭个皮,系有火庆住既,所以,食得慢都唔紧要。个皮保持住温度,呢一点好值得一赞。服务方面,除左门口过个人之外。其他服务员都OK。

我平时唔系咁钟意食羹既, 但都觉得味道几好。

服务方面,除左门口过个人之外。其他服务员都OK。
2020-06-06
用餐优惠