2020-05-13
餐厅有两层, 但其实每层都唔大, 所以坐到既客人唔算多🤔 食物同饮品既配搭较特别, 不过选择唔多, 而且有啲overprice 左香煎加拿大保湿猪鞍佐鱼香茄子蓉🍆($208)将个名改到好吸引咁, 但系其实只系普通既猪髀肉上面摆左啲咸咸地既茄子蓉, 另外衬左3条薯角, 两粒车厘茄同埋两条珍珠笋🌽 猪鞍既部分偏榎身, 完全唔觉得有咩咁特别🙈香煎大虎虾墨汁意大利饭🦐($178)呢个饭系我地order 既3样野入面最好食😋 上菜既时候闻到阵阵既虾香味, 而且墨汁比一般墨汁饭更为浓厚😌 食落浓浓既墨汁味夹住虾香味, 唔错👍🏽 另外两饭大虾煎得够香口香煎加洲炉鱼, 珍珠面, 泰式香辣汁🐟($188)份量的确系偏细, 炉鱼煎得够香脆, 配埋香辣既泰式酱汁,辣辣地几惹味🔥 珍珠面其实系一粒粒既意粉, 口感偏硬, 我觉得佢既味道其实调教得几好, 不过佢既质感真系不了😣 荔都几够姜($48)呢个配搭系新颖, 朋友一致认为我呢杯系最好似😋 淡淡既荔枝味夹住比较强烈既姜味, 味道出奇地夹, 而且唔会过甜吴三桂桔圆圆🧆($46)龙眼特调偏普通, 味道似融左既龙眼冰乌龟🐢($46)呢杯几醒胃, 酸酸地带有少少桂花
香煎加拿大保湿猪鞍佐鱼香茄子蓉🍆($208)
香煎大虎虾墨汁意大利饭🦐($178)
香煎加洲炉鱼, 珍珠面, 泰式香辣汁🐟($188)
荔都几够姜($48)
吴三桂桔圆圆🧆($46)
龙眼特调偏普通, 味道似融左既龙眼冰
乌龟🐢($46)
呢杯几醒胃, 酸酸地带有少少桂花既香味🤏🏾几特别既
整体黎讲我觉得份量偏细, 而且食物质素冇预期咁好, 重点系有啲overprice左🙈