2021-04-26 2014 浏览
情人节当日黎大埔既德国餐厅食,当日堂食只维持到6点。原本计划想去南丫岛,但我身体唔舒服,临时决定黎呢到食情人节大餐! 即日book都有位,黎到人流都唔多,情人节唔止餐厅 连条街真系好冷清。4点就要食晚饭,真系好难习惯! 4点钟大家都未肚饿住 就唔食咸猪手咁大份,试下d羊架,牛扒同小食。醋腌八爪鱼配灯笼椒粒,本身都钟意食醋味既八爪鱼,味道不错既冷盘左手边系羊架,右手边系牛小扒。羊架同牛扒味道一般,正正常常,冇咩惊喜。可能都因为上菜时唔够热,又咁岩对正个冷气出风位。影完相d野食已经冻左....总结而言,之前系呢到食既咸猪手同德国肠就不错,啤酒都好饮。但除此之外既食物就麻麻地了,冷气都有d冻,食物好快冻。评分:环境 ⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️舒适 ⭐️⭐️⭐️⭐️优闲 ⭐️⭐️⭐️⭐️回头 ⭐️⭐️⭐️

左手边系羊架,右手边系牛小扒。

评分:
环境 ⭐️⭐️⭐️⭐️