2021-01-21 97 浏览
自从禁咗晚市之后,好耐冇食过寿司🍣,真系忍唔住想食牡丹虾 拖罗 海胆🤩,所以决定去呢间之前食过出色嘅餐厅,不过实在多人等候,最后就决定外卖回家慢慢食😘我哋见到款款都好吸引,唔觉唔觉就叫咗成千蚊寿司😳😳有几款特别想讲吓海之幸拼盘($152)严选火灸盛合($98)因为实在太多选择所以就拣呢啲套餐嚟食,首先寿司🍣都好高水准吓,饭系用赤醋饭,配料同啲饭都好啱啱好,唔会偏重任何一方🤩配料都用得好大方吓,有一定厚度,一定俾你感受到佢既味道,生既够哂鲜甜😋海之幸有齐晒牡丹虾 海胆🤤珍宝甜虾鲜甜冇比,而我更加钟意食火灸,可以享受到鱼油既香味同入口即融既感觉🤤🤤特上吞拿鱼盛合($160)拖罗梗系唔食唔得啦🥴尤其系大拖罗寿司😚呢个简直入口即融既极致,一入口就已经化成鱼油,同啲赤醋饭融为一体,幸福到令人有流涙既冲动😭😭火灸三文鱼腩寿司($20)火灸左口鱼边寿司($20)呢啲系base on上次食完之后就好钟意❤️,尤其系火灸三文鱼腩寿司都只系$20,绝对非常抵食之选,而火灸后更加系非常无敌,鱼油完全融入于赤醋饭之中,油腻之中又有啲酸味做平衡,简直系天作之合,所以强烈推介俾大家🤩👍🏻珍宝赤虾寿司($15)呢个简

海之幸拼盘($152)严选火灸盛合($98)

特上吞拿鱼盛合($160)

火灸三文鱼腩寿司($20)火灸左口鱼边寿司($20)
珍宝赤虾寿司($15)
呢个简直系性价比之王,非常抵食,清理干净,啲虾肉白雪雪,又有光泽,净系卖相都已经非常满意,啲肉有质感,又够软糯,食呢只虾都够皮☺️☺️,如果俾拣食呢个定牡丹虾,我会食多几只呢个🤑🤑

我拎咗佢哋返去食,大概都有30分钟,都觉得仲保持到新鲜,所以都推介俾大家可以去买外卖,唯一一样美中不足嘅系个盖实在太低,有啲寿司都压扁咗少少,希望可以下次有啲改善🥺🥺