2024-07-02 268 浏览
去楼上Cafe嘅目的1.同朋友聚一聚2.人太累想揾个地方坐一坐松一松今日系后者, 天气又热就想揾一个坐得舒服又可以坐耐少少嘅地方食饭, 楼上cafe就系不二之选孖啡这间楼上Cafe,食过几次食物都好有水准, 直接就上去,好彩今日唔算多人上到去就有位我自己都系继续食牛肝菌帆立贝意大利饭朋友就要烟三文鱼意大利烘包配薯条整个人都很累,意大利饭配咖啡觉得非常合适大大只帆立贝汁同饭嘅比例都非常好, 饭底又不会太过淋杂菌份量多, 每一羹都食到好多蘑菇朋友次次嚟都系一定食这一个烟三文鱼烘包配薯条, 朋友话呢个好抵食,又有薯条又有包仲有沙律,一次过满足晒三个愿望成个包觉得都好健康蔬菜比例多烟三文鱼份量都好多朋友拣咗一杯特浓朱古力,上面嘅忌廉 食下又望下街, 人来人往的街道人攰的时候好想食 一些甜点就加多一件芝士蛋糕, 质地软硬适中,唔会太硬但又唔系日式芝士蛋糕𠮶种软,觉得都几好食餐厅环境坐得好舒服, 座位有没有压迫感,真系得到一种休息的感觉食一餐饭
去楼上Cafe嘅目的
1.同朋友聚一聚
2.人太累想揾个地方坐一坐松一松

我自己都系继续食牛肝菌帆立贝意大利饭
朋友就要烟三文鱼意大利烘包配薯条

整个人都很累,意大利饭配咖啡觉得非常合适

大大只帆立贝

汁同饭嘅比例都非常好, 饭底又不会太过淋
杂菌份量多, 每一羹都食到好多蘑菇

成个包觉得都好健康蔬菜比例多

烟三文鱼份量都好多

朋友拣咗一杯特浓朱古力,上面嘅忌廉

食下又望下街, 人来人往的街道

2024-06-25
  • 特浓朱古力