2020-10-13
难得放假,香港人喺咁大压力嘅地方,难怪成日要揾地方放松吓。去咗呢间两个几月,呢家先得闲打食评🙊sensory ZERO系一间近年都几出名嘅cafe,其实最出名系一款饮品,不过啲野食都好味😋咩黎?睇吓咪知。呢家一杯咖啡戈啲都可以卖到$50/杯,喺呢度嘅朱古力都吾例外,讲紧嘅系单买价钱姐,连埋套餐就划算得多~朱古力大家就饮得多,咁有料嘅朱古力大家饮过未呢?成间餐厅最出名系呢杯🤣个样真系痴_线,流晒出黎🤤表面有好多朱古力粉同埋芝士粉,使得朱古力更加邪恶😈咁佢一杯朱古力饮落又真系好似同出面有少少唔同嘅,系有浓啲嘅可可味。自己本身食牛肉,牛肉黎讲我最中意嘅部份就系牛肩肉,所以呢度咁啱有嘅话我一定会叫!$158呢个价钱喺一间cafe食到和牛肩肉温泉蛋饭其实唔贵,仲要块块牛肉嘅颜色都好粉红💖食得生嘅人应该会觉得几正🤤厚度都几厚,但咬落又吾会话好硬,软硬度真系啱啱好。鳗鱼加蛋呢个组合应该冇人会吾中意😛鳗鱼有数片,鳗鱼嘅光泽都好充足,就咁睇个样都觉得吸引🤎咬落去系淋淋哋咁,不过个人觉得有啲似现成货🙊反而滑蛋系超好食!金黄色到不得鸟,又滑蛋香味都超浓💛💛
痴_线朱古力
澳洲M5+和牛肩肉温泉蛋饭