2025-01-26
久唔久都会去开❗️石门❗️, 一直都好想试下恒香冰室. 系呀, 今次恒香唔系单单卖老婆饼, 仲做埋香港人至爱嘅冰室, 好有香港本地特色❣️透明玻璃门面, 环境企理干净, 有好多卡位, 坐得舒服. 爸爸叫左个沙嗲牛肉公仔面配牛油多士, 真系要赞一赞个沙嗲牛肉底, 沙嗲味好好好浓郁, 啱晒爸爸呢个沙嗲牛肉超粉🫶🏻 妈妈就要左恒香招牌炒饭, 好足料, 有叉烧粒 / 虾仁 / 咸蛋黄碎同埋”恒香腊肠”, 唔怪之得咁惹味可口👍🏻另外仲试左集合左妈妈两个至爱 - 奶黄流心 + 西多士 = 雪花黄金奶黄流心西多士, 呢个西多系即叫即炸, 个馅都流心, 仲加埋幼粒咸蛋黄碎, 食完超级满足🥰走之前仲买埋老婆饼返屋企比公公婆婆😍😍😍💡特别提一提, 呢度店员好有礼貌, 笑容满面. 我地仲发现其中1位有金钥匙协会的会员徽章, 呢个系好高嘅认证, 全球80个地区有约4,000个会员, 香港就有大约100名会员👍🏻👍🏻
走之前仲买埋老婆饼返屋企比公公婆婆😍😍😍