2018-01-20 59 浏览
今日放左之后,近排好想食饺子🥟。加上有个读日文嘅同学话饺饺饺子店好食。所以特登去食。门面调味调味架下层有筷子:上层放左辣油,, 饺子酱汁, 味噌酱汁同辛子味噌。餐牌餐牌封面的日文写住人生の福包みや。觉得食呢餐午餐会觉好幸福...餐牌内仲教你点样食饺子为最正宗。餐具筷子用木筷子,用筷子套套住。感觉比较卫生。食物呢款虾饺子听闻系餐厅人气no.2,一份有五只:饺子旁边有盐。饺子🥟皮好薄,食落去唔痴牙。一只虾饺子入面有两三只虾:每只虾都晶莹剔透。食落去好爽口。如果点少少盐,会提升虾嘅鲜味。咖喱饭咖喱饭用珍珠米所造成嘅。咖喱汁系甜辣嘅味道,师父用牛肉、蘑菇、萝卜去煮。一碗咖喱饭都几大碗。如果一个女仔去叫一个饭加一份饺子应该好饱。座位圆櫈坐落去都几软熟,几好坐。服务态度我一坐低,姐姐就俾咗杯水,写单姐落单都会覆一次单,包你唔会漏单。另外,姐姐有喺呢段时间抹调味架上嘅野。服务态度都几好。

门面

调味

餐牌

餐牌内仲教你点样食饺子为最正宗。

餐具
筷子用木筷子,用筷子套套住。感觉比较卫生。

食物

座位
圆櫈坐落去都几软熟,几好坐。

服务态度