2023-03-17 138 浏览
听闻呢间啲海鲜好好食又话好新鲜,🤩咁就试一次啦〰️呢度环都几舒服,终于比我见到传说中既新鲜流水虾〰️全部都大只好肥美个个放低晒野已经冲出去睇野食啦🔺个个拎劲多野埋位🔺行过见到点心区有好多野择,饺子、烧卖之类,然后再有劲多烧🔺我都拎左少少既🔺哇!真系超多野食仲未讲完,仲有各种肉类同扒类🔹拎黎烧野食真系一流阿最重要一定要拎多啲海鲜🔹慢慢一路等佢烧🔹然后当然要饮生啤啦,生啤都有成四款咁多,但我个人口味比较钟意1664🔹另外都有似其他生啤既 流水虾-真系比我地夹到最大只果条🔆劲生猛阿又有重量,啲火愈烧愈旺,成条虾变金黄色,鲜味十足!海鲜-种类多,生蚝,多春鱼,蚬,都系我必食既,鲍鱼上面加牛油同蒜🔆好食到飞起 大家都食得好尽兴又开心🔆有足够既时间比我地食,味道质素都十分好,而且仲要平到笑