2021-11-27
📍深水埗 𝚂𝚑𝚊𝚖 𝚂𝚑𝚞𝚒 𝙿𝚘❝直上心中no1🥇足料新鲜酱汁又正既Poke Bowl🥣😋❞我好中意poke bowl😋本身心中最爱有港岛区既两间人气poke店🤣(估唔到估到边两间?)听朋友讲呢度既poke最正 果然可以直上心中第一🥇🥰环境又舒服!!✨🐟三文鱼自选𝐏𝐨𝐤𝐞 𝐁𝐨𝐰𝐥 $98呢度既poke bowl好足料 酱汁好够同好好味!💗食材新鲜!😋我觉得可以变成我心中no.1!🥇(男友都认同) 我叫三文鱼🍣base系糙饭+salad mixed🍚🥗toppings拣左青瓜🥒麻酱豆腐🤍同鸡蛋丝🍳(my all-time combo✌🏻)拣左nutty sauce🌰淡淡果仁香好好味!!😚(食完发现同pre-set既ONO好似🤣佢仲要有蟹柳肉添!🥲下次会直接叫佢!)꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂📍Poke Go深水埗大南街211号地舖
꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍Poke Go