2023-02-06
唔打唔撞嚟咗依间专门食辣蟹嘅餐厅睇OpenRice有赞有弹、主要都系话佢贵,但系如果有好嘢食,其实贵啲又有咩问题呢?唔怕你贵最怕你唔好食,但其实又唔系真系咁贵姐一早打嚟预订咗招牌嘅避风塘辣蟹同埋黄金鲍鱼嚟到再加多个蟹油炒面其实听到个价钱,我都呆咗一呆因为入到去我哋book咗6.3净系得我哋一台𠮶日系星期日完全冇人只有老板同老板娘喺度招呼开头都惊惊地,所以只系够胆食我哋叫定嘅嘢谂住唔对路就闪但系点知个蟹嚟到喜出望外咁新鲜咁好食加埋个炒面🤤讲真佢个面好大碟,但系我一个女仔都食咗大半黄金鲍鱼超级出色,佢收我二百几蚊一只南非鲍鱼,我仲觉得贵,但系食完之后我就觉得好抵我绝对唔系打手,只系想为依间小店平反识得食嘅人就唔会介意俾钱去食咁其实我哋系早嚟咗食嘅,跟住陆陆续续都有客人同埋全部都系熟客,全部都系返头客可想而知,佢哋嘅品质真系好跟住唔够喉,我仲叫多个蚝饼超级松脆,超级新鲜,超级好食,好耐冇食过咁好食嘅蚝饼再加多个豆杯上汤浸仲有啖汤饮食唔晒𠮶啲避风塘炸蒜,我都打包埋再叫多咗个炒面拎走同埋莲藕饼听日lunch再食😋我净系讲如果要材料新鲜好食,呢间真系冇得输,不过如果要平嘅就真系唔好㴝
睇OpenRice有赞有弹、
主要都系话佢贵,但系如果有好嘢食,其实贵啲又有咩问题呢?
唔怕你贵最怕你唔好食,但其实又唔系真系咁贵姐
一早打嚟预订咗招牌嘅避风塘辣蟹同埋黄金鲍鱼
嚟到再加多个蟹油炒面
其实听到个价钱,我都呆咗一呆
开头都惊惊地,所以只系够胆食我哋叫定嘅嘢谂住唔对路就闪
但系点知个蟹嚟到喜出望外咁新鲜咁好食
加埋个炒面🤤讲真佢个面好大碟,但系我一个女仔都食咗大半
我绝对唔系打手,只系想为依间小店平反
识得食嘅人就唔会介意俾钱去食
咁其实我哋系早嚟咗食嘅,跟住陆陆续续都有客人
同埋全部都系熟客,全部都系返头客
可想而知,佢哋嘅品质真系好
跟住唔够喉,我仲叫多个蚝饼
超级松脆,超级新鲜,超级好食,好耐冇食过咁好食嘅蚝饼