2007-09-20 1 浏览
又有朋友去外国读书~3个人出黎聚一聚~叫左三样野~一人一杯iced lemon tea~鸡肉菠菜阔面(8/10)~比起下面果个阔面无咁溜~d鸡都唔“鞋”~好多好幼ga椒丝~拌埋菠菜阔面一齐食令食起黎更爽口~蒜香忌廉阔条面(配虾)(7/10)~以前黎次次都叫呢个~今次照旧点知食左一半大家都唔想食~因为好鬼溜~而且无蒜香味~d面干身左d~虾算甜同爽口弹牙~米兰薄饼(7.5/10) : 几脆,几香口,料都算多~不过d肉有少少辣~我朋友麻麻地。无咩芝士~下次唔再叫呢个~唔太明点解lemon无得换过~因为坐左2个半钟有多~所以饮左5至六杯~hehe埋单~405p.s:行过厨房,见到个waiter 用手执番起跌左起桌面ga春卷落个碟跟住拎比客人食~仲有起个客面前将大半件跌左起桌面ga pizza用手推番上碟到~个客呆左咁望住佢...其实咪黎之前我见佢起厨房做过一次~所以今次唔比笑面

埋单~405

所以今次唔比笑面