今晚住在西环的好友CALL 食DINNER, 佢话想食印度野, 呢间系OPENRICE都几好好评㖞, 就试下啦! 原来佢有几间分店㖞, 我几年前去过食鲗鱼涌个间, 没有太大印象叫左杯MANGO LISSI, 好好好细杯 .....胡椒饼, 都几香脆, 不过如果放左一阵系度唔食好快会腍左上: MASALA 牛, 牛肉好腍, 味道比较沉实右上: 毛瓜杂菜, 酸酸地, 味道较其他菜为清下: 牛油鸡, 其实不太食到牛油味, 不过我阵知道呢个汁系最好味, 印度咖喱真系好香滑, 但系个鸡唔够滑叫左芝士NAAN, 佢用左较淡口的MOZZARELLA, 而且因为咖喱味道太浓的关系, 食落无乜芝士味, 但都好味, 够哂热辣辣右下: 咖喱鱼, 呢个都好得! 鱼肉松化, 咖喱带点甜味, 得!因为D野太细的关系, 再加左个另一款咖喱鸡, 呢个都几失望, 有点稀...无乜味咁最有惊喜系洋葱NAAN, 呢个咬落啖啖洋葱, 甚有口感! 每人埋单都要成$250, 唔算太平, 不过份量个度有改进空间, 我暂时比较LIKE深井咖喱宝多D

叫左杯MANGO LISSI, 好好好细杯 .....
胡椒饼, 都几香脆, 不过如果放左一阵系度唔食好快会腍
左上: MASALA 牛, 牛肉好腍, 味道比较沉实

右上: 毛瓜杂菜, 酸酸地, 味道较其他菜为清

最有惊喜系洋葱NAAN, 呢个咬落啖啖洋葱, 甚有口感!

题外话/补充资料: 0
2016-05-29