之前听闻 Cozy 唔做,后来先知原来经过重新装修设计同换过晒啲家私后,而家已经重开返啦﹗先讲门面同环境感觉都好企理,值得赞系全间Cafe 枱櫈Setting 摆放有预留足够空间感,唔会放得好逼 一共上下两层而且每枱客都好似有自己嘅小角落咁,大枱又有 ,舒服梳化位又有,完全唔会觉得好逼 坐得都好舒服 整体环境真系畀满分,好舒服,特别系星期五嚟是日餐汤 自家制磨菇汤❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥个人大推蘑菇汤🔥🔥🔥好好饮班尼迪蛋酸种包 $118*可以拣两款配搭 ... 我拣咗:巴马火腿班尼迪蛋烟三文鱼牛油果酱是日午餐 海鲜意大利饭Risotto 整体卖相、材料都唔昔,青口非常大只,而且都好鲜海鲜汁味道适中,非常开胃,炖饭嘅硬度都空制得几好系可以一试嘅选择联乘法国佬烘焙店 - 朱古力酥朱古力酥系嚟自西贡一间好出名嘅烘焙店「法国佬烘焙」,咬落非常酥脆,入面朱古力都好㶶,但如果稍稍再Refheat 少少,令到个包暖返少少,入面朱古力条可以熔熔地咁应该更好食饮品|Cold Brew☕️ Matcha LAtte 🍵店员推介 呢度Cold Brew嘅咖啡豆浸出嚟带威士忌香味,饮落真系好出 推介得好haha 好

整体环境真系畀满分,好舒服,特别系星期五嚟

是日餐汤 自家制磨菇汤

巴马火腿班尼迪蛋
烟三文鱼牛油果酱
班尼迪蛋酸种包

是日午餐 海鲜意大利饭
海鲜汁味道适中,非常开胃,炖饭嘅硬度都空制得几好
系可以一试嘅选择

联乘法国佬烘焙店 - 朱古力酥
入面朱古力条可以熔熔地咁应该更好食

饮品|Cold Brew☕️ Matcha LAtte 🍵
推介得好haha 好香 同埋口感都爽 好啱夏天消署饮﹗
Cold Brew

Iced Matcha Latte
抹茶味都浓~配超微甜味,啱晒口味, 正常发挥﹗

———————————————
环境:🌕🌕🌕🌕🌕
味道:🌕🌕🌕🌕🌗
2024-08-02
自家制磨菇汤
班尼迪蛋酸种包
Cold Brew