2022-06-21 231 浏览
睇完咁多咁好的食评,满心期待去同个女庆祝生日🎂!点知真系几失望。订咗8:15位,好快入座!前菜点了scallop carpaccio ,一点鲜味都冇!想点Ox Cheek Pappardelle,冇晒!转Duck Ragu pappardelle,面的质地系整得好嘅,但偏咸😣😣⋯⋯主菜点了Spring Chicken 和Steak Tagliata, 鸡肉超鞋,冻咗完全咬唔开,干到好似用微波炉整热一样。Steak…肉质系完完全全咬唔烂令人彻底嘅失望!之前有人打来confirm 生日甜品的人名,我已经逐个字S for xxx, T for xxx咁样去讲,最后嚟到,连名都写错p写咗t … 同个侍应讲佢串错,跟住佢帮我收咗,都俾返我嘅时候,见到求其喺上面加一笔就算,真系好核突我唔敢再去冇朋友试过的餐厅了!一句讲晒,又贵又唔好食!完!

令人彻底嘅失望!

我唔敢再去冇朋友试过的餐厅了!一句讲晒,又贵又唔好食!完!
Scallop  carpaccio