今日喺中環覆診,之後自己嚟咗食午餐,一直對呢間嘅漢堡包念念不忘,所以貴貴地都要嚟再食。環境惡劣:唔知係呢間嘅問題,真係間間分店都變得咁恐怖。首先,唔知係咪因為地牢位置,空氣唔係幾流通。第二,成間餐廳完全冇人執枱,當然食飯自己食完都會拎去揼,但係連抹枱嘅人都冇,成間餐廳嘅枱度好污糟,地下都好似公廁咁痴粒粒⋯百幾2百蚊食個漢堡包餐,咁既衛生真係零分!!第三,店員叫號碼情況混亂,完全唔係順序,咁點知叫到第幾個,邊個打邊個?第四,呢一點我唔肯定,呢間野就要行樓梯落去地牢先食得,咁如果行動不便甚至坐輪椅嘅人係咪落唔到去呢?————食物質素:Bacon 🥓 cheeseburger 🍔 $95差不多$100 個漢堡包,牛肉來講算係夠大,揀左all the way 即係佢哋固定配料,配料都算多,唔錯。不過作為一個漢堡包,佢嗰包體真係太垃圾,個麵包係凍冰冰,就咁叫返嚟就即刻用,完全冇處理過!連烘熱都冇!舊肉令成個漢堡包整體都唔錯,就好似麥當勞嘅安格斯漢堡一樣咁好食😋(個人認為安格斯漢堡可能仲好食😋)汽水🥤$35自助汽水,不過不失,就係普通嘅快餐店汽水,唔算好多汽嗰種,自己攞多啲冰就凍啲薯條🍟$40li

環境惡劣:

————

食物質素:
Bacon 🥓 cheeseburger 🍔 $95

汽水🥤$35

薯條🍟$40little
揀咗最細尺寸,分量正常,不過質素就反常,超級恐怖,成杯薯條都係得啲頭頭尾尾,一係就黑蚊蚊,一係就太多油林啤啤⋯唉
大佬呀,雖然我唔係食緊健康食物,不過都唔好刻意加劇癌症指數先得㗎!

———-
服務:
個收銀都幾有笑容,不過好趕急,講嘢超快,好似玩緊快問快答咁!

其他嘢就冇服務可言,由始至終都係自助,連張枱都冇人抹,要自己抹
——-

總括而言:我今次的午餐用咗$170 ,買咗一個同麥記高級包(安格斯嗰種)差唔多嘅漢堡包,不過環境比麥記更加差,好似係公廁食飯咁,服務比麥記更加少,連汽水都要自己針,而且免費花生都冇埋,叫號混亂。兩個字:失望!