2023-07-07
真材实料烚时.滚动🌸椰子鸡锅(半只)🌟🌟🌟🌟🌟呢个天时饮椰子汤就最好,因为下火消暑同润肺,龙岗鸡肉鸡嫩滑,配搭埋椰子汤真系绝配,椰子汤一上枱就已经超重椰子味,汤底鲜甜,小编同朋友都饮左几碗汤🤭🤭🌸烚时肉肉拼盘🌟🌟🌟🌟🌟烚时肉拼盘有多款肉,有的不同款式既牛、梅头猪、仲有羊肉卷,每款都有4块,肉质嫩滑、新鲜口感,食到有幸福既感觉。🌸新鲜炸响铃🌟🌟🌟🌟🌟即叫即炸大大条新鲜响铃,店员提示烚两秒就食得,真系超好味,小编同朋友超爱。🌸油麦菜🌟🌟🌟🌟🌟新鲜鲜甜油麦菜,配搭椰子鸡汤真系一流。🌸手打虾丸拼手打墨鱼丸🌟🌟🌟🌟🌟每一粒大小均一,每一粒颜色都好靓,口感好弹牙,好有鲜味,仲会食到墨鱼粒架!🌸猪皮🌟🌟🌟🌟🌟小编就最钟意将猪皮快炒落惹味鸡煲度,尐猪皮会快速索晒鸡煲酱汁,超正架!🌸牛柏叶🌟🌟🌟🌟🌟爽脆牛柏叶索左椰子鸡汤,带出左牛柏叶鲜味,打边炉必叫。🌸三文鱼腩刺身🌟🌟🌟🌟🌟劲鲜甜而且够晒肥美,每一件都系厚切,每一啖都好满足呀!🌸椒盐鱿鱼须🌟🌟🌟🌟🌟份量十足,鱿鱼须超新鲜,肉质超弹,鲜甜,火喉十足,小编同朋友抢住食。🌸蜜桃红茶、无糖可乐、忌廉、芬达餐厅选用全部都是玻璃樽的饮品,款式好多,小编同朋友就拣左
🌸椰子鸡锅(半只)🌟🌟🌟🌟🌟
🌸烚时肉肉拼盘🌟🌟🌟🌟🌟
🌸新鲜炸响铃🌟🌟🌟🌟🌟
🌸油麦菜🌟🌟🌟🌟🌟
新鲜鲜甜油麦菜,配搭椰子鸡汤真系一流。
🌸手打虾丸拼手打墨鱼丸🌟🌟🌟🌟🌟
🌸猪皮🌟🌟🌟🌟🌟
🌸牛柏叶🌟🌟🌟🌟🌟
爽脆牛柏叶索左椰子鸡汤,带出左牛柏叶鲜味,打边炉必叫。
🌸三文鱼腩刺身🌟🌟🌟🌟🌟
劲鲜甜而且够晒肥美,每一件都系厚切,每一啖都好满足呀!
🌸椒盐鱿鱼须🌟🌟🌟🌟🌟
🌸蜜桃红茶、无糖可乐、忌廉、芬达
餐厅选用全部都是玻璃樽的饮品,款式好多,小编同朋友就拣左其中四款,雪得够冻呀!
======详情======
烚时・滚动 (太子) @hotpot_moment
太子砵兰街369号基隆大厦地下及一楼
================
#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃货 #吃货日常 #RnT吃货 #相机食先 #太子美食 #太子好去处 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃货 #打卡热点 #打卡美食 #著数报料 #砵兰街探店 #诚心制作 #真材实料 #手打虾丸 #手打墨鱼丸 #椰子鸡锅 #椒盐鱿鱼须 #三文鱼腩刺身 #新鲜炸响铃 #烚时滚动