今次朋友带我嚟呢间茶佬, 睇住佢用真真正正新鲜水果打造! 奶底仲系3.7鲜牛奶🥛! 咁健康,今次买左几杯返去俾囡S一齐叹! 间舖喺门口已经闻到劲香甜新鲜生果味! 原来佢地仲有得卖水果🍉 闻到都知超甜舖头好开扬,真系睇住佢每杯都用新鲜水果,真真正正无添加色素同香精,杯杯都真正香甜鲜果。劲揼本啰! 今次买左4杯返屋低叹😍🍹 满杯水果茶🍹 劲多水果,色彩缤纷,火龙果、西瓜、百香果、鲜橙、苹果….等。加上自选茶底,清新香甜劲解渴。🧀芝士哈密瓜🍸 面层满满劲浓厚芝士😍,邪恶到爆! 用埋大大个香甜哈密瓜🍈加埋椰汁,啖啖都密瓜肉,绝冇香精味,劲清新超惊喜! 🧀芝士静冈抹茶🍵 芝士同抹茶真系绝配,清香静冈抹茶甘香唔会苦。芝士确实要一赞再赞。浓厚度系街外少见(未见过咁厚咁浓咁揼本😂😂) 🍑白桃荔枝梳打🥂难得少有每一啖都系 真·白桃汁🍑 唔用人造香精都可以咁香咁甜!每啖都有新鲜桃肉同粒粒荔枝,口感味觉一流!打食评都打到流晒口水🤤 转头要去买多几杯叹下先😂😂重点一提,荔枝角嘅同事们街坊们有福喇!佢地满$200就有得送外卖,悭返唔少熊猫同袋鼠嘅运费,好抵😍😍虽然我唔喺呢边返工,但成日会带女嚟呢边玩,以后去pl
今次买左几杯返去俾囡S一齐叹!

间舖喺门口已经闻到劲香甜新鲜生果味!
原来佢地仲有得卖水果🍉 闻到都知超甜

劲揼本啰!
今次买左4杯返屋低叹😍

🍹 满杯水果茶🍹

🧀芝士哈密瓜🍸
面层满满劲浓厚芝士😍,邪恶到爆!
用埋大大个香甜哈密瓜🍈加埋椰汁,
啖啖都密瓜肉,绝冇香精味,劲清新超惊喜!

🧀芝士静冈抹茶🍵
(未见过咁厚咁浓咁揼本😂😂)

🍑白桃荔枝梳打🥂
难得少有每一啖都系 真·白桃汁🍑
唔用人造香精都可以咁香咁甜!
每啖都有新鲜桃肉同粒粒荔枝,口感味觉一流!

打食评都打到流晒口水🤤 转头要去买多几杯叹下先😂😂
重点一提,荔枝角嘅同事们街坊们有福喇!
佢地满$200就有得送外卖,悭返唔少熊猫同袋鼠嘅运费,好抵😍😍虽然我唔喺呢边返工,但成日会带女嚟呢边玩,以后去playhouse 知饮乜啦😂😂