2023-12-07
荷兰菜系今年帮老婆庆祝生日既主题,咁啱就俾我揾到呢间。餐厅新而且环境有心思入到去已经好期待。然后由order到上菜店员都非常细心解释每一道菜既煮法同背后大厨既心思,令到每道菜式食起上嚟都多左一个故事。上菜时间,菜式摆设都睇得出系非常细心,味道既级数当然不在话下啦,始终每一道都系好仔细咁烹调出嚟既艺术品。我自己最钟意一定系呢个烟熏鱼,出面食唔到似既,招牌菜👍🏻 。顺带一提,今次带左BB去,好friendly之余店员问过我哋之后仲请BB饮杯橙汁。青口唔系冰鲜系跟海水一齐由荷兰送过嚟就见到大厨既坚持同诚意,而面包都系世界级别的说。所以鲜味同整体口感系…大厨用作品说话😎免费升级左既牛系生日既运气?😍更贴心既系set甜品仲有蜡烛同Happy birthday字样。Sweet到呢🥰。最紧要系,今餐老婆(同BB都)表示好满意。
我自己最钟意一定系呢个烟熏鱼,出面食唔到似既,招牌菜👍🏻 。顺带一提,今次带左BB去,好friendly之余店员问过我哋之后仲请BB饮杯橙汁。 青口唔系冰鲜系跟海水一齐由荷兰送过嚟就见到大厨既坚持同诚意,而面包都系世界级别的说。所以鲜味同整体口感系…大厨用作品说话😎 免费升级左既牛系生日既运气?😍
更贴心既系set 甜品仲有蜡烛同Happy birthday字样。Sweet到呢🥰。
最紧要系,今餐老婆(同BB都)表示好满意。