睇佐阿苏O既介绍, 两日前终于有机会同埋女朋友去老年咁远O既中环新铺试下呢度O既奶茶同埋比较出名O既野食. 讲下食佐O的咩先~ 1. 冻奶茶2. 热奶茶3. 西多士4. 鸡扒捞丁5. 猪扒包6. 牛脷包7. 冻咸柠七(叫佐for to go) 2 个人冇食LUNCH, 走佐去呢度食TEA, 份量刚刚好, 8成几饱. 热奶茶一流~ so far 系我饮过最好饮O既好奶茶. 茶味好浓, O的奶又滑. 非常好O既一杯奶茶.冻O既就有阿苏介绍O既奶茶冰. 不过得个2粒咁大把. 唔系好够皮. 听闲O个度成日都会冇晒。不过几得意. 西多O既芥央唔够多, 唔系太甜. 我觉得几好. 不过女朋友话多O的芥央会好食O的㖞~ 鸡扒捞丁胜在够original~ 因为听讲佢地系原创~ O的鸡扒几香~捞丁都几好食~ 最好食O既就系个汁~ 猪扒包OKAY~ 不过猪扒唔系好够大块~ 有O的唔系咁抵.牛脷包几SPECIAL ~反而unexpectedly good ! 几香口.走O既时候叫佐杯咸柠七to go, 成粒咸柠俾你, 同其他茶餐厅唔同~ 其他就得个半粒OR 1/4 粒... 仲有, 7up 都系成罐上, 饮到

讲下食佐O的咩先~
1. 冻奶茶
2. 热奶茶
3. 西多士
4. 鸡扒捞丁
5. 猪扒包
6. 牛脷包
7. 冻咸柠七(叫佐for to go)

猪扒包OKAY~ 不过猪扒唔系好够大块~ 有O的唔系咁抵.

走O既时候叫佐杯咸柠七to go, 成粒咸柠俾你, 同其他茶餐厅唔同~ 其他就得个半粒OR 1/4 粒... 仲有, 7up 都系成罐上, 饮到中环地铁入闸后都仲有~ 爽~

有好多人都系呢度讲佢地O既customer service 唔系咁好, 不过我就觉得唔系啦~ 我地同佢地讲唔该, 人地o的waiter and waitress 都笑笑口咁话唔使~
个牛脷包送错去隔离, Sorry 前, 又Sorry 后~ 我就觉得比好多餐好好多啦~ 计我话,唔知系唔系个食客本身对人地冇礼貌, 所以人地先冇咁客气对返你呢? anyway, 我自己就觉得呢度几好啦~ 果度个女待应仲见我地唔识搞个咸柠檬, 仲走过黎帮我地笃个咸柠檬添~ 好唔好service, 见仁见智啦~

2 个人食佐咁多野, 又3杯野饮, 一百一十蚊有找. 去边度揾~ 最仲要系我地2个食得开心~