我就有了🥰 原来中环这家希腊餐厅已经开左8年啦!8年前有同好朋友嚟过,依家喺同家人同朋友一齐再嚟嘅感觉好奇妙💙咁多年嚟佢哋仲做紧百几蚊set lunch,仲有齐沙律,主菜,饮品 & 希腊乳酪。🇬🇷沙律🥗同甜品乳酪🍨都系健康风的希腊风格,没有太多调味。蕃茄,水榄,斩榄,沙律菜,芝士打开健康的一餐。🤍主菜💙Sole Fillet 🐟超巨型的龙脷鱼柳!🐟 份量十分而且没有用太多调味,简单可以食出鱼嘅味道,配埋健康的南瓜汁,配饭之选。🤍Chicken Pasta 💙喜欢白汁的朋友仔必点,creamy 浓厚的白汁,配上鸡肉,番茄🍅干和青葱,底下是满满的长通粉,简单又好味。用餐完饮埋杯咖啡听听悠扬的希腊风音乐,还有蓝蓝风的海洋风装修风格,餐厅除咗喜用Chan Yee都系一个可以放松饮返杯的地方。@santorinihongkong 🍽️Santorini Greek Restaurant 📍中环苏豪伊利近街51号伊利阁地舖

🤍主菜💙

Sole Fillet 🐟