2017-05-16
一班人去Isquare 睇戏,我提议不如睇戏之前系茶木食晚餐啦以前就已经好钟意去茶木,Isquare 呢间座位又几好坐,虽然入座时间得90分钟,但食物上菜都算上得快,睇戏前食个饭就岩晒啦佢有dinner set, 不过跟饮品要加$30, 我觉得分开散叫其实价钱唔差太远。我同宝宝都点左食香辣牛肉面,辣就唔算好辣,但牛肉够晒淋,个红萝卜反而系最入味㖞朋友仔就最钟意食猪软骨面啦,佢系似台湾面既刀削面面底,粗身d 但又软硬适中,不错不错。有人就点肉燥饭,佢觉得台湾肠份量十足,岩晒佢口味!另外仲点左个set, 要左肉排,酸酸甜甜,送饭唔错架。即系呢,我食台湾野最钟意食大鸡排,茶木既大鸡排$57, 真系大大块,系即炸,餐厅算几抵食架,可惜佢无辣粉,否则会加分!食野又点可以唔配饮品呢,我就最钟意综合水果茶!朋友就钟意饮热既,我觉得佢好足料,但热饮真系太细壶啰珍珠奶茶呢,宝宝觉得佢茶味合理,珍珠够qq 套餐仲包左个甜品,我太饱无食lu.
有人就点肉燥饭,佢觉得台湾肠份量十足,岩晒佢口味!
另外仲点左个set, 要左肉排,酸酸甜甜,送饭唔错架。
食野又点可以唔配饮品呢,我就最钟意综合水果茶!
朋友就钟意饮热既,我觉得佢好足料,但热饮真系太细壶啰
珍珠奶茶呢,宝宝觉得佢茶味合理,珍珠够qq
套餐仲包左个甜品,我太饱无食lu.