2023-12-27
最近天气劲冻,所以好想食热辣辣既食物。去完朋友家行过见到哩间主打石板烧既餐厅,价钱好性价比,份量对女仔黎讲都好多。好值得一提既系店员非常热情贴心既招待真系值得一赞,佢地会推介食物,又帮你攞纸巾遮住你嘅随身物件黎防止油弹到,仲会帮手煎牛扒👍感觉好窝心。安格斯牛仔骨+黑松露牛油好性价比,有2大片既牛仔骨,真系份量十足,有牛味又多肉。鹅肝配厚切美国平铁牛扒(12安士)+蒜蓉牛油哩个真系超大件又厚,个人更推介哩个,因为可以更易煎到3至5成熟,更有口感。肉质好嫩,有肉味又有肉汁,加埋个外脆内软既鹅肝真系好正,必试推介。我地加左一份套餐,加58就有酥皮汤,大饮品,同埋沙律,好丰盛。我地都好钟意食洋葱圈,见到有就一定叫,洋葱圈系即炸既,热辣辣又充满洋葱香😍最后真系食到好饱,原来仲有小甜品芒果奶冻,同朋友最后只要一个分享。
安格斯牛仔骨+黑松露牛油
好性价比,有2大片既牛仔骨,真系份量十足,有牛味又多肉。
鹅肝配厚切美国平铁牛扒(12安士)+蒜蓉牛油