留喺香港嘅周末,同屋企人嚟到石澳影相揾野食😎可惜靓靓嘅海滩已经被围封,只可以系石澳村周围行,五颜六色嘅小屋估唔到又几好影🤪喺村口落咗巴士🚌行前少少,就会见到哩间好多人帮衬嘅串烧店!一串串大大旧嘅串烧排晒出黎比人拣,已经好吸引眼球🤩尤其系鱿鱼同鸡肾,零舍大粒,同平时食到又瘦又少嘅好唔同🤤价格方面就中规中矩,黎到石澳食野都预左唔会便宜得去边🤣所以以佢嘅份量来讲,算唔错😎👍🏻泰国姐姐一边好快手咁烧嘢食,一边听住节奏轻快嘅泰文歌,好有假日relax嘅感觉🥳串烧烧得岩岩好唔会干身,鱿鱼同肉入面都仲系嫩滑嘅,火喉亦刚好外皮微焦👍🏻😋😋个人黎讲最钟意烧鱿鱼🦑同鸡肾,爽口弹牙😋配搭埋秘制嘅泰式酱汁更加惹味🥴烧鸡肉就有少少鞋口,但腌得好入味👍🏻

外卖自取
用餐时段