码头香脆高性价比炸鸡新发现~~~收工过嚟海旁买外卖,留意左呢间餐厅有好一段时间每次经过都好多人买,难得今日早收工就过嚟试吓。~~~佢哋主打韩式炸鸡,例如有韩国原味炸鸡、洋葱芝士炸鸡、蜂蜜焦糖炸鸡、经典甜辣炸鸡、葱蒜酱油炸鸡等等。~~~🥢口味选择颇多,而且可以拣有骨嘅原只炸鸡或者冇骨嘅炸鸡腿肉,几贴心。~~~除咗炸鸡之外佢哋仲有一啲韩式常见嘅食物例如有韩国猪手、韩国白切肉同韩国年糕等等。~~~经典甜辣炸鸡系个人嘅飞佛,香香辣辣,辣又不呛,带少许香甜,好惹味,而且份量多,大大件,几抵食。~~~葱蒜酱油炸鸡就深得屋企嘅两个小姪女喜欢,无骨方便食用,葱蒜酱油,甜中带少许咸香,非常下饭。加上粗切绵密薯条🍟,令人吃得满足又饱足。~~~另外店内亦都有一啲特色韩国饮品,🍉西瓜soda饮落香甜有特色,值得一战。~~~*等外卖嘅风景都好靓,建议大家可以好似我咁喺海边好chill地热辣辣咁食一旧之后,再外卖返屋企。😁~~~CHIMAC (天星码头) (中环)中环天星码头7号码头上层D及E号舖
码头香脆高性价比炸鸡新发现
~~~
CHIMAC (天星码头) (中环)
中环天星码头7号码头上层D及E号舖