2019-01-10 1735 浏览
今日要试菜既地方十分隐闭,真系路痴少少都揾唔到首先,你要揾到Eric Kayser,系隔离就有条巷仔,走入去会见到右边呢条楼梯👇🏻上到去右边系室外座位。而左边就系入口。实物靓过相欣赏下个环境先当时唔觉,其实drink menu好似以前d CD背面个playlist (曝露年龄唔明证明你好细个)老实说甚少食墨西哥菜,对上一次系几年前系伦敦食过好鬼正。估唔到呢度仲惊喜墨西哥脆片咸咸地,汁就好咸下,主菜先系惊喜左至右系Carnitas, Carne Asada, Baja Fish三种相似调味,咸+酸+辣最重口味系鱼,特别浓味同辣。最特别系pork shoulder(最左)肉质系一丝丝既,好冧,我好欣赏。牛(中)都好重牛味,不过下一碟仲突出呢个不得了饼皮上系芝士,仲有虾、牛肉同guacamole(用牛油果打成既青绿色酱)同酸忌廉。Guacamole好出色,虾好脆,爽口,新鲜牛肉好味得有d夸张,可能同guacamole好夹,牛味出晒泥呢度既食物、环境同服务合乎我既expectation,特别系好高私密度,够晒神秘同宁静(个人癖好),所以都推介大家泥拜访下。如果你钟意我今次既分享,请你马上立即宜
今日要试菜既地方十分隐闭,真系路痴少少都揾唔到

上到去右边系室外座位。

而左边就系入口。

实物靓过相

欣赏下个环境先

唔明证明你好细个)

墨西哥脆片咸咸地,汁就好咸下,主菜先系惊喜

Taco  set  (small  chips  and  salsa)

三种相似调味,咸+酸+辣

Taco  set

呢个不得了

囍  quesadilla

),所以都推介大家泥拜访下。

如果你钟意我今次既分享,请你马上立即宜家就俾个♥️同关注我😬
按我个头像然后按「关注」🙇🏻‍♀️
2019-01-08