2022-07-01
尖沙咀 | 🇰🇷韩国人主理 私隐度高包厢式卡位呢间韩国餐厅上年年尾新开,好似无乜人知,韩国老板娘主理嘅正宗味道,泡菜都应该系自己腌🤤最有惊喜系个环境!! 好干净,唔会好似韩国街啲餐厅咁嘈👍🏻有好多包厢式卡位,又无限时,好阔落!! 同朋友庆祝一流✧ 鱿鱼串 $28✧ 香肠年糕串 $38佢哋有好多串烧拣,鱿鱼都唔会韧,年糕串记行要衬热食✧ 海鲜煎泡菜饼 $138钟意呢到泡菜饼唔会油浸咁👍🏻放耐咗个边仲脆,泡菜味几浓,料都算多✧ 烤薄切五花肉 $138呢款用铁板上几正,跟埋韩式甜辣酱送酒一流,不过摆行耐煎耐左会稍干! 要快手食!✧ 韩式水冷面 $98呢到嘅水冷面唔似岀面打哂kick要剪开~亦都唔洗加醋~加埋辣汁食几开胃✧ 辣海鲜鱼糕汤(我哋拣咗唔辣) $268走辣就返朋友唔食辣~有个炉keep住热,个味几有韩国街边食鱼糕feel!! 仲有好多菜、菇、虾肉、青口仔📍Korean Izakaya Miso 微笑韩国料理尖沙咀厚福街12-12A号蓝马商业大厦2楼
✧ 鱿鱼串 $28
✧ 香肠年糕串 $38
佢哋有好多串烧拣,鱿鱼都唔会韧,年糕串记行要衬热食
✧ 海鲜煎泡菜饼 $138
✧ 烤薄切五花肉 $138