2023-11-17
<Reflect> 📍旺角🔸闹市中高档酒吧餐厅 🗺️ 位置极奇方便🔸秘制烧墨鱼 🦑 回头之选旺角想揾个地方静静地倾下计真系有啲难度 🤧 竟然比我系旺角揾到呢一个角落,岩晒一班朋友倾计饮野 🍻🍻🍻秘制烧墨鱼 ($108) — OpenRice人人都介绍,果然无拣错 😍 呢份烧墨鱼大大份,一串都有6大块 💛🧡💛🧡💛 食落爽口、弹牙又无渣 🤤 令人回味无穷 (推荐!)烩牛面颊卷面($188) — 酱汁有啲似炖牛尾,牛味好浓 🤎🐮🤍 而且牛肉炆得好腍,卷面个形状好给力地挂汁 😆烧烤鸡肉手工披萨 ($148) — 手工Pizza个皮有两层,食落相当脆口 🥴 略嫌鸡肉唔够多,馅料唔算得上好丰富朋友叫左杯Fuzzy fuzzy 饮落系荔枝味,而我叫左杯Berry Slut 🍓 系沙冰成坐山咁嘅样 😍😍😍😍😍 当堂心心眼,打返轮卡先 🤭 杯野咁靓,心情都开心番晒。后话:餐厅有露枱位置,感觉好Chill 😎
🔸闹市中高档酒吧餐厅 🗺️ 位置极奇方便
🔸秘制烧墨鱼 🦑 回头之选
秘制烧墨鱼
后话:餐厅有露枱位置,感觉好Chill 😎