2017-08-13
稻八九点半后入座有85折,今晚ot完就同同事嚟食返餐好。 汤底拣咗鸳鸯锅,分别系沙爹同日式猪骨汤, 我自己就中意猪骨汤多啲。 系等火锅料到嘅过程,我就发现咗最令我surprise嘅自助天妇罗炸炉啦! 平时都好钟意食天妇罗, 今次居然有得自己天妇罗自己炸! 佢有好多食物俾你炸, 例如虾, 蕃薯,茄子,菇,肠仔,麻吉烧,芋泥鱼饼等等,不过就系无我最钟意既冬菇, 如果有埋就非常满足了。 拣完自己钟意既食物就可跟墙上嘅指示炸, 炸完落埋自选调味粉就大功告成。 小妹第一次整个样就麻麻地架啦, 但自己整就点都觉得好食。首先来嘅系刺身拼盘, 无一阵大家就扫晒,食落都算新鲜,无乜雪味。 之后就系打边炉重点嘅牛--不同部位嘅牛, 有埋牌等你知自己食紧咩落口。 望落去就知啲和牛有返咁上下质素啦,脂肪分布均匀, 滚两滚就食得啦,唔好煮咁耐。 如果你有" 呢几件白色部分咁多,望落好肥下㖞! "既谂法,咁你就错啦,佢地就喺牛白肉啦,一只牛有一斤咁多左右啦。 滚到卷起就食得,口感会系爽脆,属于必试item。 除咗牛,都会有海鲜,豚肉,🐔肉同羊肉俾大家选择。 质素都唔错架, 不过我都系爱牛多啲。 提提大家: 饮品柜
小妹第一次整个样就麻麻地架啦, 但自己整就点都觉得好食。
提提大家: 饮品柜就有2个,2个既饮品款式都唔同,其中一个柜既饮品会相对特别小小,可能会令你有惊喜。