其实食过大部份元朗既日本拉面店 大部份都系失望而回 而今次突然好想食揾1面 于是试左元朗好评no1呢间 见d人讲到又话冠军 又咁又咁 应该唔会差得去边 去到睇价钱牌 一般拉面价钱 可以接受 环境ok 但座位唔系几好坐 点左个最多人点既黑豚拉面 加糖心旦同饺子 先讲饺子 30蚊有4只 普通货色 同街边小食档无异 之后讲拉面 食碗野都做得几好 差烧够多够大块 汤底唔错 唔太浓 味精有 不过唔太重可以接受 但系最败笔就真系d差烧 d肉孩到瘦肉咁 无味 我成碗食剩d差烧真系食唔落 失败!100蚊一碗拉面竟然旧差烧咁难食 或者系我唔识欣赏 可能有人钟意有赵口 最后讲只糖水星 细只兼唔甜 总括黎讲我比呢间野只有60分 系比个汤底ok 试一次就够