2024-03-01
📍 高山文化咖啡厅 (红磡)红磡高山道77号高山剧场新翼1楼估唔到高山剧场入面我有间咁舒服嘅Cafe,如果朝早有埋光应该会更加靓更加舒服😆😆餐厅嘅食材都系用新鲜同健康做主打,希望客人可以食美食之余又健康🫶🏾🫶🏾🫶🏾🫶🏾✨ 早餐 ALL DAY BREAKFAST💰128😋😋😋😋.8/5All Day Breakfast (w/ meat)有齐沙律、鸿喜菇、藜麦、、酸种类包、炒蛋、烟三文鱼、慢煮难胸肉、车风茄、全部食物都健康好味,鸡胸肉腍,炒蛋滑😍😍 藜麦沙律入面加咗啲日式饭素,每样食物都好食,新鲜!绝对想再食🫶🏾🫶🏾👉 卡邦尼乳酪酱Parma Ham意粉 💰88😋😋😋😋.8/5呢个有别于平时既CARBONARA酱,佢系用乳酪整成,唔似平时用忌廉做成既酱,唔会食两啖就滞,而且芝士味更香浓😆😆😆酱汁沾上每条面条 ,不油不腻,配合阔条意大利面,食到lam lam 脷!赞😆😆😆🫶🏾👉 柑小白(陈皮+白茶茶)💰$60😋😋😋😋.8/5呢到茶品都几多选择,几特别😆试左陈皮普洱有化痰止咳又暖胃,清清地几唔错👍🏻👉 Flat white💰40😋😋😋😋.8/5杯啡啡真系几出色😚😚Nutty flavour
红磡高山道77号高山剧场新翼1楼
✨ 早餐 ALL DAY BREAKFAST
💰128
👉 卡邦尼乳酪酱Parma Ham意粉
💰88
😋😋😋😋.8/5
👉 柑小白(陈皮+白茶茶)
💰$60
👉 Flat white
💰40
😋😋😋😋.8/5
杯啡啡真系几出色😚😚Nutty flavour, 咖啡味够香浓,奶味同咖啡味都好平衡,推介~高质!
回头: Yesyesyes,食物高质,绝对值得再去!装修好有气氛,配合窗边落地大玻璃,透光度十足。下次要朝早再去过🫶🏾🫶🏾chillchill✨✨✨