2021-07-26 132 浏览
我哋一入去就见到有一个哥哥态度唔好,可能我们三家人一齐入同有小朋友,门口哥哥好似唔系好想我哋入去咁!我哋之后都入到去,但冷气完全不足够!所有小朋友都投诉!之后我哋都算,因为假期时间多人,明白既!我哋之后叫食物,我哋叫左2个waffle 雪糕 ,waffle 唔错,雪糕一般,不如想像中creamy!另外一个多士雪糕,多士不是太厚,雪糕一样麻麻地!另外有其他沙冰饮料,不过沙冰上的雪糕系溶左,有少少失水准!总括食物质量一般,不算好,但系服务上负分!伙记每一次比食物我们都投诉,第一次话我地带外来饮品,第二次话我们小朋友,第三次话我们唔够30$最低消费!首先但系天气咁热34度,入黎食下午茶,冇可能冇其他饮品,除非我唔入嚟食!另外最低消费应该下单前提醒客人,同三岁小朋友都计真系冇言!食完后,应该不会回来,因为多人嘅话,入去有困难加热!
食完后,应该不会回来,因为多人嘅话,入去有困难加热!
  • Black  sugar  waffle  with  vanilla  ice  cream