补足母亲节谂住食豪啲,妈话想食生蚝,上网search见到呢间多款就book左点知一入门面已吓亲,兜左一圈,食左一轮完全唔明点解有200几个like1. 整个地方连位size仲细过我楼下间大家乐,唯一景色就系望住人地check in2. 款色小得可怜,根本唔可以话有分区域,系一个区包晒所有前菜主菜日式西式中式甜品饮品3.食物唔新鲜,熟食得四五味但全部放到干晒,冇人掂  生蚝瘦到妈话系"埃塞罗比亚蚝" 青口 虾 长脚蟹 龙虾干身冇味 唔知食紧咩牛排切得半旧即整海鲜全部系bb蛏子丶象拔蚌 有d臭臭地生果明显摆左成日 蜜瓜上仲痴住只乌绳仔  红豆沙摆到变红豆糕唯一可取系油甘鱼刺身 同moven pick雪糕!整体而言仲差过200几蚊嘅自助餐4. 食左2个钟基本上计埋我地只有四丶五枱客,而大部份都系酒店住客半价先黎食,外来客竟要比648一位,你话300蚊我就算啦,唔写啦, 600简直系不可接受!可以嘅话一粒星都唔想比!5. 讲服务,得四枱客杯见晒底都唔识斟水6.从来冇食过一间buffet系咁,三位埋单18xx,系我有史食过最贵同时都系最差嘅buffet!

3.食物唔新鲜,熟食得四五味但全部放到干晒,冇人掂
牛排切得半旧