2024-06-13
男朋友话带我去中学同学间餐厅度食饭佢以前中学系个边 ƪ(•̃͡•̃͡ ƪ 可以顺便怀缅一下连间餐厅都可以怀缅 因为佢好耐无黎过有好多卡位可以坐 可以眼中只有对方( •͈ᴗ⁃͈)ᓂ啲位唔窄都几好坐(•̤̀ᵕ•̤́๑)ᵒᵏᵎᵎ⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 美式杂扒铁板餐 $128星期一至五唔洗加钱就有特饮 叫左凉粉◔.̮◔✧ 有罗宋餐 蒜蓉包 仲有啫喱做甜品上铁板前 员工有问要唔要帮我地落左黑椒汁先 好贴心 ૮₍♡>𖥦< ₎ა 唔会惊弹到件衫周围系杂扒又有薄牛扒 鸡翼 烟肉 猪扒 同台湾肠 加埋薯条同杂菜 件件大份 唔悭皮 2个人分甘同味 好好食⁽ ¨̮⁾♡⁽¨̮ ⁾ 澳洲西冷牛扒 $148虽然唔系铁板餐 无个渣渣声 但都无阻块西冷牛扒软嫩又肉厚 我话整6成 佢煮既时间真系啱啱好 ૮₍ ˊᗜˋ₎ა 忌廉汁芝士焗西兰花 +$35 (升级优惠)蔬菜一定要食多啲既 虽然啲扒系有杂菜提供 但唔够既 (*¯︶¯*)要识健康饮食呀麻 最后仲有啫喱做饭后甜品 系我最钟意既紫色啫喱 加埋花奶 虽肥但超好食୧⍢⃝୨
男朋友话带我去中学同学间餐厅度食饭
星期一至五唔洗加钱就有特饮 叫左凉粉◔.̮◔✧
有罗宋餐 蒜蓉包 仲有啫喱做甜品
澳洲西冷牛扒 $148
啱啱好 ૮₍ ˊᗜˋ₎ა
忌廉汁芝士焗西兰花 +$35 (升级优惠)