2008-11-05 10 浏览
我第一次去个阵就系佢岩岩开"章"既第一日. 本身我都系住系个头. 见其他野食到闷闷地咪试下新野. 去到见到新开. 环境唔错, 又光猛咁咪试下. 我一家3口去到. 点左几个送都唔错. (卡邦天使面, 蟹后pizza(呢个唔系好记得名), 火热羊羊.pixxa, 一个炭烧牛x骨, 一个田园沙律, 黑松露野菌忌廉汤同埋甜品心太软).真系估唔到一间咁既细铺做d野都几出色, 个晚都好丰富. 又唔系好贵, 而且见佢仲有d set dinner都好平. 下次一定会再去试下d生蚝同埋临走个阵见到隔离台d人话个梳乎里好正. 我下次都要试下先得唯独有d野唔系太好既就系. 可能个日系新开, 好多人都贪新鲜. so 都要等左一阵位, 同埋我"上菜既速道慢左小小啦.

• 火热羊羊
  • 黑松露野菌忌廉汤