2011-10-18 9 浏览
系openrice 见到咁多人去食,又话好食,于是同女朋友一齐去试下,食落又唔错㖞。7点去到丼丼屋,唔驶等位直入坐低。睇下个menu,个价钱都几合理啦,所以叫野食都冇乜点理会价钱。我地叫左:杂菜天妇罗岛冬,煎蛋卷,芝麻鸡翼,滑蛋猪扒饭(+$15套餐)首先系煎蛋卷,如果撇除蛋卷上类似柚子的物体会好好食,但一齐食....个味道会怪怪地....跟住系芝麻鸡翼,外表好脆。呢个杂菜天妇罗有洋葱,青椒,冬菇同萝卜(仲有一样唔系记得系乜),外型ok,但我觉得一般啦,女朋友就话乌冬一流,好食过出面的。呢个系加左$15 变套餐的,多左面豉汤,黄萝卜,沙律同牛蒡小食附加个d野ok la, 不过不失,同埋我唔食牛蒡...所以唔知呢个点...希望佢个小食会有拣会好d个滑蛋猪扒饭就好好食,炸猪扒个水准泊得住出边炸野专门店的level!!!!但我觉得呢个炸猪扒配咖喱会好食d,所以下次一定要试咖喱埋单就大约$200,唔太记得实数总结黎讲都好好食,会再去帮衬佢!!!
7点去到丼丼屋,唔驶等位直入坐低。
煎蛋卷,但佢上面的柚子就令到成个feel一般
芝麻鸡翼
跟住系芝麻鸡翼,外表好脆。
杂菜天妇罗乌冬
滑蛋猪扒饭
但我觉得呢个炸猪扒配咖喱会好食d,所以下次一定要试咖喱

埋单就大约$200,唔太记得实数
总结黎讲都好好食,会再去帮衬佢!!!
2011-10-13
杂菜天妇罗乌冬