2010-07-26
差唔多晚上七时,一到埗已见入面都几多人!出面好多样版!但睇个样牌最揾笨应该系个咖哩纳豆!!等了两分钟,哈哈!有位,但坐系店铺最出!唔紧要!最紧要有得食!!见到个餐牌!分奄列同无奄列!!有奄列无得拣辣度!转套餐加十五至廿五,二至四样野包括汤、饮品、雪糕、沙律再加十八蚊又可以转甜品!!一点菜,个女侍应好有礼貌,我问咁多野都无嬲到仍然笑住答我!结果两个人拣在个酥脆鸡咖哩饭同咖哩吉列猪扒奄列饭,前者加多十五蚊(苹果汁加雪糕)、后者加多廿蚊(和风杂菜汤加苹果汁加雪糕)先讲下个和风杂菜汤,好好饮呀苹果汁就无咩特别,越饮越无味!摆系枱个盒红色野唔知咩黎,试下都试唔出咩!主角来了酥脆鸡咖哩饭同咖哩吉列猪扒奄列饭!先讲酥脆鸡咖哩饭拣唔辣!d鸡唔算特别好食!咖哩吉列猪扒奄列饭!!早知唔要奄列,叫咖哩吉列猪扒饭!!奄列只是只蛋,无其他野但咖哩同吉列猪扒味道刚刚好,要试下呀!!但咖哩汁比较多!!座系近门口,哗!成七点半!见到开始好多人排队呀!原来个主角在后,雪糕!(士多啤梨加云里嗱)士多啤梨有少少酸酸地加埋d云里嗱甜甜地的配搭值得再试!
见到个餐牌!分奄列同无奄列!!有奄列无得拣辣度!
一点菜,个女侍应好有礼貌,我问咁多野都无嬲到仍然笑住答我!
先讲下个和风杂菜汤,好好饮呀
苹果汁就无咩特别,越饮越无味!
摆系枱个盒红色野唔知咩黎,试下都试唔出咩!
主角来了酥脆鸡咖哩饭同咖哩吉列猪扒奄列饭!
先讲酥脆鸡咖哩饭拣唔辣!d鸡唔算特别好食!
但咖哩汁比较多!!
座系近门口,哗!成七点半!见到开始好多人排队呀!