2015-06-21 3706 浏览
韩流左咁耐 小妹终于去拜会下韩烧Y(^_^)Y唔知平时洗唔洗等位 但我走同入果阵都唔见好多人等位不过我一定一如既往book定位 费事同人庆生先黎冇位啦😂入到去劲有工厂feel 可能系地板嘅源故挂XD店员好好咁带左我地两个去个既隐蔽又可以睇到楼景嘅窗位 劲岩情侣们拍拖拖~第一次食韩烧真系完全唔知点食好-3-坐低左之后店员帮我地准备好前菜同冰冻嘅「密」茶 真系劲岩炎炎夏日饮 既凉快又止渴!至于前茶就有冻豆腐 芽菜 泡茶 同洋葱全部都好爽口同新鲜~但我最钟意都系个冻豆腐 好滑同清淡👍个人建议叫套餐比较化算 因为小妹记住得90分钟食冇睇清楚餐牌就散叫 其实叫餐就抵好多同可以试多d野 好似二人餐400几蚊已经可以食到5样野~睇到好多人大赞五花腩正 我当然要去试啦!如果好似我劲钟意食猪腩肉嘅人 一定会好钟意佢何其肥美!烧焦d可以脆d同野味d~会有猪油渣嘅口感😂跟住仲叫左牛肋骨比BF 由于小妹唔食牛 所以就不予置评啦~但我见个份量都好够食下后面嘅猪皮本身我对猪皮冇咩好感 因为觉得好呕心XD但食落去又几正(☆_☆)好爽口炭烧猪颈肉当然唔少得~记得唔好烧唔耐~因为佢极快会㶶!今次系一次唔错嘅尝试~服务态

韩流左咁耐 小妹终于去拜会下韩烧Y(^_^)Y
唔知平时洗唔洗等位 但我走同入果阵都唔见好多人等位
不过我一定一如既往book定位 费事同人庆生先黎冇位啦😂

入到去劲有工厂feel 可能系地板嘅源故挂XD
店员好好咁带左我地两个去个既隐蔽又可以睇到楼景嘅窗位
劲岩情侣们拍拖拖~

第一次食韩烧真系完全唔知点食好-3-
至于前茶就有冻豆腐 芽菜 泡茶 同洋葱
全部都好爽口同新鲜~
但我最钟意都系个冻豆腐 好滑同清淡👍
前菜

睇到好多人大赞五花腩正 我当然要去试啦!
如果好似我劲钟意食猪腩肉嘅人 一定会好钟意佢
何其肥美!
烧焦d可以脆d同野味d~会有猪油渣嘅口感😂
五花腩

跟住仲叫左牛肋骨比BF
由于小妹唔食牛 所以就不予置评啦~
但我见个份量都好够食下

后面嘅猪皮
本身我对猪皮冇咩好感 因为觉得好呕心XD
但食落去又几正(☆_☆)好爽口

牛肋骨同猪皮

炭烧猪颈肉当然唔少得~
记得唔好烧唔耐~因为佢极快会㶶!
猪颈肉

今次系一次唔错嘅尝试~
服务态度同抽气系统不得不赞~
食完后都冇成身烧烤味!
而且店员会帮你手烧 等你唔会烧唔晒d食物
仲会不时见你个炉有d黑就帮你换