2021-08-15
以前经过荃湾广场都一直未食过呢间餐厅 到宜家佢地搬左去海之恋商场之后 行完Donki系必经之路 一直都好想试 但睇落价钱唔平 原来做会员就可以有半价优惠 咁样既话都几抵食 唔怪得长期都咁多人食 今次难得上网见到有优惠就拿拿林黎试下 餐厅都好大 大部分都系卡位 坐落好阔落好舒服 黎得呢度多数都系食扒 但佢餐牌都有唔少选择 有意粉有饭有汉堡包有沙律 仲有好多小食 选择真系有太多 不过我地黎之前已经拣好左今次要食扒我地叫左一个特级肉眼扒跟薯条 汁可以拣黑椒汁同埋蒜蓉牛油 仲有一个唔记得左系咩汁 另外薯条仲可以拣焗薯或者薯蓉 肉眼扒我地拣左七成熟 卖相好令 块扒有坑纹 厚度正常 块扒既Size都系正常开头以为会好大块 一个人食岩岩好 肉眼扒都有牛味 不过系有少少鞋 薯条系粗薯条 炸到热辣辣金黄色好好味 另外仲有啲炒杂菜另外仲叫左个谷饲猪鞍架 呢个一定系跟薯蓉 配埋个蘑菇汁 卖相又系好令 有坑纹 都几厚身 食落肉质好嫩 唔会好鞋身 仲有好多肉汁 好juicy好好味饮品叫左杯Tropical Sunrise 系一杯橙汁黎 佢系有两个Size拣 一个系正Size 另一个系Jumbo 我地拣左正常Si
饮品叫左杯Tropical Sunrise 系一杯橙汁黎 佢系有两个Size拣 一个系正Size 另一个系Jumbo 我地拣左正常Size 我地觉得已经够晒大杯 见到人地饮Jumbo真系好大杯 呢杯野饮卖相好令 味道唔错 不过我地觉得就甜左少少 最底下仲有啲果肉 几好味
整体黎讲 环境好大好舒服 价钱合理 食物几高质 会再黎试下其他食物 好多都好吸引 最值得一赞既系餐厅既员工服务态度好好 好有礼貌 值得一试
特级肉眼扒
谷饲猪鞍架